servicii: creare de conţinut

Vizitatori mulţumiţi înseamnă mai mulţi clienţi.

Pentru a-i obţine, ai nevoie de conţinut de calitate.

Vrei să vinzi mai mult, nu? ei bine, randamentul în obţinerea de clienţi cu ajutorul site-ului va crește doar când acel site va înţelege vizitatorul și nevoile lui.

Descrierea amănunţită a produselor şi serviciilor reprezintă un element esențial al unei prezenţe eficiente pe internet. Studiile scot mereu în evidență faptul că oamenii acordă încredere unui furnizor atunci când acesta are prezentate produsele sau serviciile cât mai detaliat.

Cu alte cuvinte, conţinut de calitate.


Conţinutul unui site înseamnă texte, fotografii, grafice şi infografice, materiale video sau audio.

Cu ajutorul unor parteneri competenţi pe domeniile lor (specialişti, bloggeri sau jurnalişti), pot furniza conţinut pentru orice produs sau serviciu din următoarele domenii:


- tehnic (vânzări IT, depanare IT, auto, construcţii civile şi industriale);


- fashion (ceasuri, încălţăminte, îmbrăcăminte damă/bărbaţi, accesorii, parfumuri);


- lifestyle (sănătate, wellness, fine living);


- consultanță (management, human resources).


Completează scurtul formular de mai jos şi te voi contacta ca să te ajut să-ți crești vânzările oferindu-le vizitatorilor conţinut de calitate.


Prin completarea și trimiterea acestor date îți exprimi consimțământul ca firma noastră să proceseze datele personale trimise prin acest formular în scopul de a te contacta pentru a discuta detalii referitoare la serviciile pe care le soliciți. Pentru mai multe detalii te rog să consulți Politica de Confidențialitate.